Melón

Melón 2019-11-25 Volem explicar-vos la història del Melón:

Avui ha estat una tarda molt dura per a nosaltres, hem hagut de dir adeu a Melón.

Melón era un gat que van abandonar a una petita colònia controlada a Molins fa molt de temps. Al principi no entenia res, però poc a poc va anar agafant confiança amb la alimentadora.
Un dia, va començar a caminar extrany i el vam portar al veterinari on li van fer moltes proves i tot va sortir bé, no tenia res trencat i les analítiques eren correctes, però ell continuava caminant malament, li vam donar medicaments i poc a poc, a una casa d’acollida va anar millorant i com era tant bo, vam pensar en donar-lo en adopció a través de @gatsdelcarrer.
No era un gat molt vell, però era positiu en inmunodeficiencia felina (possiblement infectat al ser abandonat), feia vida normal i podia conviure amb altres gats negatius, era preciós però al no ser un cadell, ningú es va fixar en ell.
Dijous passat vam portar-lo al veterinari @clinicaveterinariavides perquè alguna cosa no anava bé, Melón havia deixat de menjar i estava deshidratat, es va quedar ingressat amb suero, li van treure sang per fer-li una analítica...
Divendres van venir les males notícies, els ronyons de Melón no funcionaven bé, però no ens vam rendir, es va quedar amb suero amb l’espelança de que els ronyons reaccionessin.
Dissabte estava molt millor i va menjar una mica.
Avui dilluns, el veterinari ens ha informat de que Melón havia empitjorat molt, ja no tenia prou forçes per seguir lluitant, ja no podia més i no volíem que patís.

En nom de Melón volem donar les gracies a:
L’alimentadora de la colònia per cuidar-lo tant bé quan estava al carrer i preocupar-se per treure’l d’allà.
A la seva casa d’acollida per cuidar-lo tan bé, donar-li tant d’amor i sobretot per acollir-lo a casa seva.
A @gatsdelcarrer per intentar donar-lo en adopció
A @clinicaveterinariavidas per tractar-lo fins a l’últim moment
Y per últim a totes aquelles persones que d’una manera o altre han estat allà ajudant en el que han pogut.